måndag 31 augusti 2009

Kul och smickrande

Ni har kanske sett en del av bilderna som jag tog av E. lite tidigare på min blogg. För ett tag sedan fick jag mail av E. och tillåtelsen att publicera det:


Det var kul och smickrande att finna mig själv på din blogg! Jag är verkligen jättenöjd med bilderna och skulle du vilja använda något foto som visar mitt ansikte är det också ok för min del. När jag visat boxen för en del vänninnor i sommar har jag fått uppskattande kommentarer om allt från hur modig jag är till hur fantastisk bra resultatet blev. Jag har berömt din förmåga att få mig att slappna av och hoppas att det kommer att generera i fler kunder - inte bara från Linköping!

Jag träffar så många 40+ kvinnor som efter barn och ett antal år av liv är onödigt kritiska till sina kroppar och hur de ser ut. Om jag - som lätt medelålders - kan vara en inspiration för att någon annan ska våga bejaka sin sensualitet, trots att man inte längre är 25, blir jag supernöjd!


Hälsningar / E.


Tack, E. för din generositet. You are one of a kind! /Brigitte







Photo Brigitte Grenfeldt

onsdag 19 augusti 2009

Anna - not so sure...

Anna was very, very shy and not at all confident that the pictures of her for the "SecretBox" would turn out so good that she would like them. What do you think?









När Anna kom till fotograferingen var hon inte säker om hon sen skulle tycka om sig själv på bilderna. Hon var väldigt tveksamt till hela "projektet". Men hon ville göra honom glad och då kunde hon inte tänka sig en bättre present... När hon sen fick välja bilderna för sin "SecretBox" insåg hon snart att det skulle bli fler än de åtta som ingår i paketet. Jag postade allting och så kom ett mail:

Hej!
Fick min secret box idag. Fantastiskt! Oj va speciellt att se sig själv så här...
Verkligen tack för en riktigt fin morgongåva att ge till min man.

Kramar / Anna




Photo Brigitte Grenfeldt

http://www.brigitte.nu/

måndag 10 augusti 2009

Do you photograph only models?

That question has been asked many times. NO! I do not photograph only models - in fact, as far as I know, none of my beautiful ladies is a profesional model. I make you look like a model and I show you some of the images right away. The "SecretBox" is not only the perfect gift but also a perfect treatment for a poor ego. You are beautiful without any operation or retouching - I'll show you!




Photo Brigitte Grenfeldt

http://www.brigitte.nu/

måndag 3 augusti 2009

Det kom ett mail...

Ibland får jag mail som är lite personligare än andra. Det här kom för ett par dagar sedan och gjorde mig så glad att jag vill dela med mig:


Hej Brigitte,

Jag och min älskade M. ska gifta oss nästa sommar och jag skulle gärna vilja ge honom en "SecretBox" som morgongåva. När jag gjort efterforskningar angående just "SecretBox" på nätet dyker ditt namn upp titt som tätt - och alltid tillsammans med mycket goda referenser!!

Därför anledningen till detta mail - jag har förstås en hel del undringar kring fenomenet "SecretBox";

- I hur god tid före bröllopet bör man göra denna "SecretBox"-fotografering för att allt ska hinnas med? (Bröllopet kommer att gå av stapeln i juli 2010). Och framför allt: har du ens tid att eventuellt klämma in en "SecretBox"-fotografering innan dess eller är du redan heeeelt fullbokad för år och år framöver?

- Var sker fotograferingen rent geografiskt? I Stockholm?
Att ta mig till Stockholm (med omnejd) är inga som helst problem för mig om det är där "SecretBox"-fotograferingarna görs.

- Vad är det ungefärliga priset för en dylik fotografering?

- Och slutligen; Vad mer behöver jag känna till inför en eventuell fotografering utöver det jag redan frågat?

Själv känner jag mig rätt "obekväm" och onaturlig framför kameran (antagligen precis som de allra flesta) och den känslan lär väl knappast avta om man ska ta bilder av det mer "avklädda" slaget, som en "SecretBox"-fotografering ju ändå är.
Men jag har förstått, av inläggen på nätet att döma, att du har en behaglig personlighet och att du är väldigt duktig på att få de blivande brudarna att känna sig både bekväma och avslappnade. När man ser dina bilder kan man nog skönja den förmågan - bilderna är ju alla helt fantastiska och brudarna vackra som fotomodeller hela bunten (även om man vet att det är helt "vanliga, härliga, lagom mulliga kvinnor i sina bästa år").

Den vetskapen och din yrkesskicklighet får mig att övervinna min "fotograferingsskräck" och kasta mig in i hela den här "SecretBox"-morgongåva-härligheten. Och en sak till; om jag gör det här finns det kanske en liten gnutta hopp om att M. eventuellt skulle kunna få en schysst bild på mig för en gångs skull ;-D

Förväntansfullt ser jag fram emot ditt svar. Ha en riktigt skön sommar fram tills dess!

Soliga hälsningar,

Anna (som heter något helt annat) på Gotland



Photo Brigitte Grenfeldt

http://www.brigitte.nu/